Modern, vevőszerző Weboldal Landing Webshop készítés

A vevőszerző rendszer kialakítása elengedhetetlen egy jól működő vállalkozásnak. A rendszer lehetővé teszi, hogy hatékonyan érd el és bevonzd az új vásárlókat, valamint megtartsd a meglévőket vevőket. Építsük meg a te rendszeredet is?

Szolgáltatások, amelyekben segíthetünk.

A szép honlap önmagában nem fog neked több bevételt termelni. Ahogy egy sales szöveg is kevés, ha senki nem olvassa el. A weboldal, landing oldal, vagy webshop elsődleges célja az értékesítés. Éppen ezért fontos ezt szem előtt tartani. Az általam készített oldalak elsődleges fő szempontja, hogy jól konvertáljon, és vissza hozza a bele fektetett pénzt és energiát.

Korábbi munkáink

Mindenki tud szépeket mondani, mi inkább szépeket mutatunk neked. Nézd meg pár korábbi projektet, mielőtt döntenél.

Ki áll a WPsecrets mögött?

Sarca R. Ciprian
WordPress szakértő
Sarcáné Tóth Barbara
Projekt manager
Bella Sára
Webdesigner & grafikus

Nézd meg mit mondanak rólunk az ügyfelek

Ne rám hallgass, hanem olvasd el mit mondanak azok akikkel már együtt dolgoztunk.

Bagdi Bella

Nagyon elégedettek vagyunk Cipriánnal. Megbízható, határidőre elkészül, mindig elérhető és hasznos visszajelzéseket is ad a projekttel kapcsolatban. Amit még kiemelnék az a kreativitása és a szépérzéke. Jószívvel ajánlom Cipriánt, ha stresszmentesen akar valaki igényes munkát kapni.

Baranyai Örs

Ha néhány szóban kellene jellemeznem Cipriant: Profi | Elképesztően gyors | Proaktív | Precíz | Évek óta együtt dolgozunk a Follow Marketing weboldalain és már rengeteg ügyfelemnek is jó szívvel ajánlottam. Nem véletlenül születnek folyamatosan hosszú távú együttműködései. 😉 Köszi mindent!

Rózsavölgyi Gergő 

Még életembe nem fizettem ki ilyen boldogan egy számlát. Srác elképesztő igényes , profi, segítőkész. Bár minden szolgáltató ilyen lenne!

Fejes Krisztina

Ciprian hihetetlen precizitással dolgozik. Kreativitása nem ismer határokat. Felülmúlta az elvárásaimat, jó volt vele együtt dolgozni.

Czirják Erika

Egy S.O.S feladat, illetve probléma kapcsán kerestem meg Cipriánt, aki gyorsan, tettrekészen és tökéletesen megoldotta a WordPress-ben felmerült hibát. Nem utolsó szempont, hogy mindig elérhető volt, és folyamatosan tudtunk telefonon vagy emailben konzultálni.

Gentischer Richard

Ciprián munkájával egy közös csoportban találkoztam, amikor weboldal kivitelezőt kerestem, felvettük a kapcsolatot, hamar megvolt a közös hang és gondolatok, majd indult a munka. Ami meggyőzött, azok a korábban elvégzett munkák és referenciák, nem is volt kérdésem a minőséget illetően… 😎 A közös munka során felmerült kérdésekre gyorsan kaptunk választ, minden dinamikusan működött és megkaptuk a várt eredményt 🚀

Botos-Bessenyei Tímea 

Nagyon precíz,gyors segítséget kaptam! Biztosítottak a felől, hogy bármikor számíthatok rájuk! Maximálisan meg vagyok elégedve!

Takács-Naár Emese

Ciprián pont olyan landing oldalt készített a könyvemnek, amilyet elképzeltem. Igényes, technikailag kifogástalan, precíz lett a végeredmény.

Imrényi Dániel

Köszönöm a türelmet, és a precíz munkát. Teljesen lekövetted a stílusomat, és egy letisztult, vagány oldalt raktál össze nekem. Szóval, ha ezt olvasod, és vagány, profi webfejlesztőt keresel, megtaláltad.

Kalmár Sándor

Régi weboldalunkat akartuk „megfiatalítani” amikor Cipriánra eset a választásunk.
Fontos szempont volt, hogy ne csak egy technikai megoldást nyújtó szakemberrel legyünk kapcsolatban, hanem olyan valakire szerettük volna rá bízni ezt a feladatot, aki marketinges szemüvegen keresztül is látja a kihívást. Egy komplett rendszert rakott össze nekünk, ami úgy gondolom magáért beszél.
A purepaws.hu oldal pont azt adja vissza, amit szerettünk volna kapni. Gyorsan reagált a kérdéseinkre, elsőre sikerült az elképzelésünknek megfelelő oldalt készítenie. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Köszönjük szépen a lelkiismeretes munkádat!

Borsos-Andok Dorisz

Olyan csapattal szerettem volna együtt dolgozni akitől egyből kapok választ a kérdéseimre, megbizható, precíz és a határidőre elkészül. A MarketingMaker-től mindezt egyszerre megkaptam. 🙂

Akikkel már együtt dolgoztunk

és még sok mással…

Dolgozzunk együtt!

Nyomd meg a gombot, és kezdjük el együtt megépíteni a vállalkozásod vevőszerző rendszerét, és legyen tiéd a következő sikes sztory.

Szeretnél fejlődni?

Létrehozztam egy Facebook csoportot, amiben oktató videókat, tippeket és trükköket fogok veled megosztani WordPress témában. Amennyiben szeretnéd megtanulni kezelni a weboldaladat, és a legjobbat kihozni belőle, akkor várlak a csoportban.