VEVŐSZERZŐ rendszerek készítése

A vevőszerző rendszer kialakítása elengedhetetlen egy jól működő vállalkozásnak. A rendszer lehetővé teszi, hogy hatékonyan érd el és bevonzd az új vásárlókat, valamint megtartsd a meglévőket vevőket. Építsük meg a te rendszeredet is?

Értékesítés központú rendszereket építek

A szép honlap önmagában nem fog neked több bevételt termelni. Ahogy egy sales szöveg is kevés, ha senki nem olvassa el. A weboldal, landing oldal, vagy webshop elsődleges célja az értékesítés. Éppen ezért fontos ezt szem előtt tartani. Az általam készített oldalak elsődleges fő szempontja, hogy jól konvertáljon, és vissza hozza a bele fektetett pénzt és energiát.

Weboldal készítés

Az általam készítet weboldalak modernek, biztonságosak, reszponzívak, felhasználóbarátak és teljesen mértékben a te vállalkozásodra lesz szabva. Továbba nagy hangsúlyt fektetek a megjelenésre, hiszen a weboldal lehet egyszerre hatékony és szép is. Átadás után pedig megtanítalak kezelni.

Landing oldal készítés

Az általam készített landing oldalak speciálisan arra vannak tervezve, hogy a látogatókat konkrét cselekvésre ösztönözzék, például regisztrációra, vásárlásra, vagy az ajánlatod letöltésére. A landing oldalad vonzó, letisztult és könnyen érthető lesz, ami biztosítja, hogy a látogatók a legfontosabb információkat megtalálják és gyorsan döntést hozzanak.

Webshop készítés

Webshop készítéskor olyan platformot kapsz a kezedben, amely modern, testre szabható és hatékonyan támogatja az üzleted növekedését. A webshopod felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely magas szintű felhasználói élményt biztosít, és egyszerű navigációval segíti a vásárlókat a termékek megtalálásában.

Előfizetéses rendszer készítés

Az előfizetéses rendszerek az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek, és egyre több vállalkozás választja ezt a modellt. Az előfizetéses rendszer lehetővé teszi a vállalkozod számára, hogy folyamatos bevételre tegyen szert, anélkül , hogy új vevőket szereznél.

Korábbi munkáim

Nézd meg pár korábbi projektet, mielőtt döntenél.

Ki áll a WPsecrets mögött?

Szia, a nevem Sarca R. Ciprian és én vagyok a WPsecrets alapítója. Több mint 9 éve építek vevőszerző rendszereket. Legyen szó weboldalról, landing oldalról, webshopról, vagy a mostanában egyre jobban elterjedtebb előfizetéses rendszerről. Pár évig grafikusként is tevékenykedtem, éppen ezért nem csak az oldalak működésében segítek, hanem azoknak a grafikai kialakításában is. Nagyon eredmény centrikusnak vallom magamat, éppen ezért több hozzám hasonló emberekkel dolgozok együtt, hogy hozni tudjuk a megbeszélt eredményeket.

Nézd meg mit mondanak rólam

Ne rám hallgass, hanem olvasd el mit mondanak azok akikkel már együtt dolgoztam.

Bagdi Bella

Nagyon elégedettek vagyunk Cipriánnal. Megbízható, határidőre elkészül, mindig elérhető és hasznos visszajelzéseket is ad a projekttel kapcsolatban. Amit még kiemelnék az a kreativitása és a szépérzéke. Jószívvel ajánlom Cipriánt, ha stresszmentesen akar valaki igényes munkát kapni.

Rózsavölgyi Gergő 

Még életembe nem fizettem ki ilyen boldogan egy számlát. Srác elképesztő igényes , profi, segítőkész. Bár minden szolgáltató ilyen lenne!

Pintér Andris

Ciprian remek munkát végzett weboldalunkkal, mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Gyors, precíz és mindig elérhető!

Baranyai Örs

Ha néhány szóban kellene jellemeznem Cipriant: Profi | Elképesztően gyors | Proaktív | Precíz | Évek óta együtt dolgozunk a Follow Marketing weboldalain és már rengeteg ügyfelemnek is jó szívvel ajánlottam. Nem véletlenül születnek folyamatosan hosszú távú együttműködései. 😉 Köszi mindent!

Márton Viktor

Ha pár szóban kellene jellemeznem az együttműködésünket: Precíz kivitelezés, korrekt ár, folyamatos elérhetőség, az igényeim szem előtt tartása, probléma megoldás és megbízhatóság. Volt egy kép a fejemben, hogy milyen weboldalt szeretnék, viszont Ciprian ötletei és javaslatai még jobbá tették a végső változatot. Az idő előrre haladtával érkező új apró észrevételeimet is sikeresen implementáltuk a végső megoldásba.
Csak ajánlani tudom!

Pintér Tamás

Gyorsan, precízen, korrekt áron dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Csak ajánlani tudom!

Tótfalusi Alexa 

Örülök neki, hogy olyan webfejlesztővel tudok együtt dolgozni, akivel könnyen megértjük egymás és ezáltal a közös munkavégzést is egyszerűvé teszi. Bármilyen kérdésem akad, bizalommal fordulhatok hozzá és ő készségesen, a legnagyobb türelemmel áll a rendelkezésemre. Külön öröm a számomra, hogy a megbeszélt határidőt betartja, pontos és így az én munkámat is gördülékennyé tudja tenni!
Hálásan köszönöm szépen Sarca R. Ciprian!

Czirják Erika

Egy S.O.S feladat, illetve probléma kapcsán kerestem meg Cipriánt, aki gyorsan, tettrekészen és tökéletesen megoldotta a WordPress-ben felmerült hibát. Nem utolsó szempont, hogy mindig elérhető volt, és folyamatosan tudtunk telefonon vagy emailben konzultálni.

Gentischer Richard

Ciprián munkájával egy közös csoportban találkoztam, amikor weboldal kivitelezőt kerestem, felvettük a kapcsolatot, hamar megvolt a közös hang és gondolatok, majd indult a munka. Ami meggyőzött, azok a korábban elvégzett munkák és referenciák, nem is volt kérdésem a minőséget illetően… 😎 A közös munka során felmerült kérdésekre gyorsan kaptunk választ, minden dinamikusan működött és megkaptuk a várt eredményt 🚀

Csorba Dávid

Ismét nagyszerű munkát végeztél, mindig tudod, hogy mit szeretnék. Nagyon tehetséges vagy, és kreatív. Mindenek felett, nagyon emberséges is vagy.

Fejes Krisztina

Ciprian hihetetlen precizitással dolgozik. Kreativitása nem ismer határokat. Felülmúlta az elvárásaimat, jó volt vele együtt dolgozni.

Teveli Zsanett

Ciprian 2 éve készítette el a weboldalamat, a katasvallalkozo.hu -t. Szép és logikusan követhető lett az oldal. A bővítések és a blogcikkek integrálása kapcsán a mai napig rendszeresen fordulok hozzá, és mindig gyorsan, flottul reagál a kéréseimre. A legapróbb részletekig hamar átlátja a felmerülő problémákat, és segít megoldani őket. Ha versenyképes áron szeretnél saját weboldalt létrehozni és olyan fejlesztőt keresel, aki mindig elérhető és valódi támogatást nyújt, fordulj hozzá bizalommal!

Fazekas Milán Gábor

Ciprian nagyon ért hozzá. Nekem is úgy ajánlották, de mostmár megértem, hogy miért szeretnek Vele dolgozni. Nagyon profi, ért hozzá, tartja a határidőt és olyan “hülye” kérdéseket, kéréseket mint amik nekem vannak is simán orvosolja, úgyhogy csak jót mondhatok róla. Az árazás nagyon korrekt, nincs elszállva, mint sok informatikus, úgyhogy csak elégedetten tudok róla nyilatkozni. Még sok közös munkát kívánok vele

Imrényi Dániel

Köszönöm a türelmet, és a precíz munkát. Teljesen lekövetted a stílusomat, és egy letisztult, vagány oldalt raktál össze nekem. Szóval, ha ezt olvasod, és vagány, profi webfejlesztőt keresel, megtaláltad.

Kalmár Sándor

Régi weboldalunkat akartuk „megfiatalítani” amikor Cipriánra eset a választásunk.
Fontos szempont volt, hogy ne csak egy technikai megoldást nyújtó szakemberrel legyünk kapcsolatban, hanem olyan valakire szerettük volna rá bízni ezt a feladatot, aki marketinges szemüvegen keresztül is látja a kihívást. Egy komplett rendszert rakott össze nekünk, ami úgy gondolom magáért beszél.
A purepaws.hu oldal pont azt adja vissza, amit szerettünk volna kapni. Gyorsan reagált a kérdéseinkre, elsőre sikerült az elképzelésünknek megfelelő oldalt készítenie. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Köszönjük szépen a lelkiismeretes munkádat!

Takács-Naár Emese

Ciprián pont olyan landing oldalt készített a könyvemnek, amilyet elképzeltem. Igényes, technikailag kifogástalan, precíz lett a végeredmény.

Botos-Bessenyei Tímea 

Nagyon precíz,gyors segítséget kaptam! Biztosítottak a felől, hogy bármikor számíthatok rájuk! Maximálisan meg vagyok elégedve!

Borsos-Andok Dorisz

Olyan csapattal szerettem volna együtt dolgozni akitől egyből kapok választ a kérdéseimre, megbizható, precíz és a határidőre elkészül. A MarketingMaker-től mindezt egyszerre megkaptam. 🙂

Nagy Anikó

Ciprián egy nagyon jó szakember, gyönyörű weboldalt készített nekem, minden szükséges beállítással együtt. Bármikor számíthattam rá, amikor technikai segítségre volt szükségem, azonnal válaszolt és megcsinálta az oldalamon a kért módosításokat. Hozzáértő, megbízható, nagyon korrekt munkát végez nagyon korrekt áron, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kahancza Ilona

Nagy bajban voltam, Őt ajánlották. Mikor egyeztettünk, azt mondta, a héten valamikor elkészül, amit kérek. Másnap reggel üzent, hogy kész! Hát ez nekem hatalmas segítség volt. 🙂 Gyors, precíz és komoly szakértelemmel rendelkezik, öröm volt a közös munka! Köszönöm szépen, szívből ajánlom Őt mindenkinek!

Ferge Balázs

Gyors és precíz munkát végzett. Szívesen ajánlom másnak is.

Akikkel már együtt dolgoztam

és még sok mással

Leszel te a következő?

Nyomd meg a gombot, és kezdjük el együtt megépíteni a vállalkozásod vevőszerző rendszerét, és legyen tiéd a következő sikes sztory.