wpsecrets-logo

[INGYENeS Elemzés]

A te honlapod jól teljesít?

Ingyenesen átnézem a honlapodat, hogy megtaláljam a súlyos hibákat, és segítek jobbá tenni az online jelenlétedet. Tölsd ki az alábbi űrlapot, és pár napon belül küldöm is a részletes elemzést.

elemnzés

Mit fogok vizsgálni?

Technikai beállítások

Megnézem hogy a rendben vannak-e a weboldalad alapjai.
Hiszen biztos alapokra a legjobb építkezni.

Oldal sebessége

Hiába egy jó termék vagy szolgáltatás, ha a vásárlók nem látják. Ha nem elég gyors az oldalad, akkor vásárlókat veszítesz.

Felhasználói élmény, kezelhetőség.

Te jól ismered a honlapodat, de vajon a látogatók is ki tudnak rajta igazodni? Alaposan átnézem, hogy kiderüljön mennyire felhasználóbarát a honlapod.

Dizájn

A terméked / szolgáltatásod profi, de vajon a megjelenésed is? 

Azt is megmondom, ha valami jól működik.

Az elemzés célja nem az, hogy minél több hibát találjak , hanem hogy segítsek, hogy még többet hozz ki a honlapodból. Hiszen miért hirdetnél egy olyan weboldalt ami nem működik megfelelően.

Ki áll a WPsecrets mögött?

A nevem Sarca R. Ciprian és én vagyok a WPsecrets alapítója, illetve ennek a kihívásnak a megálmodója. Több mint 9 éve építek WordPress rendszereket, és ez alatt az idő alatt több mint 150 projektet adtam már át. Év elején megfogadtam hogy 2025-ig legalább 2.000 vállalkozónak vagy vállalkozni vágyónak szeretném megtanítani, miként lehet profin felépíteni egy saját honlapot. Egy olyan honlapot ami nem csak látogatókat hoz, de bevételt is. Ha szeretnéd, hogy neked is segítsek, akkor találkozzunk a kihívás első napján.

Akikkel már együtt dolgoztam

és még sok mással