WordPress weboldal karbantartás SZAKSZERŰEN

Mikro-, kis- és középvállalkozások részére fix díjas WordPress karbantartási szolgáltatást kínálunk.
A karbantartás szolgáltatás biztonságot, nyugalmat és „szabadságot” nyújt.

Elkészült a weboldalad, de hogyan tovább?

A biztonságos online jelenlét érdekében alapvető fontosságú rendszeresen karbantartani és frissíteni a weboldalt. Biztosan tudod, hogy egy elhanyagolt weboldal mennyi kockázattal jár. Bízd ránk a weboldal karbantartási feladatokat, hogy Te csak a lényeges dolgokkal foglalkozhass.

#1. Frissítés

Minden héten egyszer naprakészre frissítjük az oldaladat. Ez az összes frissítésre szoruló összetevőre értendő. Legyen szó bővítményről, sablonról, vagy WordPress motorról.

#2. Tesztelés

Megnézzük, hogy a frissítések után is minden tökéletesen működik-e az oldalon. Alaposan átvizsgáljuk az oldal működését és kinézetét, hogy biztosan minden a tökéletesen működjön.

#3. Biztonság

Jól tudjuk, hogy egy frissítés során bármi előfordulhat, így erre előre felkészülünk, hogy bármilyen felmerülő problémát azonnal orvosolni tudjunk.

Támogatás amire
mindig is vágytál.

Hozzánk bármikor fordulhatsz ha kérdésed, elakadásod vagy új ötleted van a weboldaladdal kapcsolatban. Közösen átbeszéljük őket, hogy a lehető legjobbat tudjuk kihozni belőle. Hiszen az a célunk hogy segítsünk neked, és a vállalkozásodnak. Soha nem hagyunk magadra.

Mikor érdemes minket választanod?

Egy szolgáltatás, számtalan előnnyel

Ezeket mind megkapod:

#1. Heti teljes frissítés, karbantartás

Mindig gondoskodunk róla, hogy az oldalon használt bővítmények és sablonok naprakészek legyenek, és megfelelően működjenek.

#2. Frissítés utáni működés ellenőrzés

Bármely frissítés után alaposan teszteljük a weboldaladat, hogy megbizonyosodjunk a stabil működéséről.

#3. Folyamatos vírusellenőrzés

Megfelelő védelemhez telepítünk és beállítunk egy vírusellenőrző szoftvert, amelyet rendszeresen felügyelünk.

#4. Rendszeres jelentés e-mailben

Bármely frissítés után alaposan teszteljük a weboldaladat, hogy megbizonyosodjunk a stabil működéséről.

#5. Folyamatos támogatás

Elérhetőek vagyunk telefonon a legújabb fejlemények megvitatására, és válaszolunk a kérdésekre, vagy fejlesztési ötleteidre e-mailben vagy telefonon.

#6. Díjmentes módosítások

A csomagban meghatározott időkeretben elvégezzük a módosításokat a weboldalon, beleértve a szövegeket,képeket, blogbejegyzéseket,termékeket,árakat és telefonszámokat is.

Akikkel már együtt dolgozunk

és még sok mással

Miket tartalmaz a karbantartási szolgáltatásunk

20.000 Ft / hó-tól

Nézd meg mit mondanak rólam

Ne rám hallgass, hanem olvasd el mit mondanak azok akikkel már együtt dolgoztam.

Baranyai Örs

Ha néhány szóban kellene jellemeznem Cipriant: Profi | Elképesztően gyors | Proaktív | Precíz | Évek óta együtt dolgozunk a Follow Marketing weboldalain és már rengeteg ügyfelemnek is jó szívvel ajánlottam. Nem véletlenül születnek folyamatosan hosszú távú együttműködései. 😉 Köszi mindent!

Kahancza Ilona

Nagy bajban voltam, Őt ajánlották. Mikor egyeztettünk, azt mondta, a héten valamikor elkészül, amit kérek. Másnap reggel üzent, hogy kész! Hát ez nekem hatalmas segítség volt. 🙂 Gyors, precíz és komoly szakértelemmel rendelkezik, öröm volt a közös munka! Köszönöm szépen, szívből ajánlom Őt mindenkinek!

Czirják Erika

Egy S.O.S feladat, illetve probléma kapcsán kerestem meg Cipriánt, aki gyorsan, tettrekészen és tökéletesen megoldotta a WordPress-ben felmerült hibát. Nem utolsó szempont, hogy mindig elérhető volt, és folyamatosan tudtunk telefonon vagy emailben konzultálni.

Pintér Andris

Ciprian remek munkát végzett weboldalunkkal, mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Gyors, precíz és mindig elérhető!

Botos-Bessenyei Tímea 

Nagyon precíz,gyors segítséget kaptam! Biztosítottak a felől, hogy bármikor számíthatok rájuk! Maximálisan meg vagyok elégedve!

Borsos-Andok Dorisz

Olyan csapattal szerettem volna együtt dolgozni akitől egyből kapok választ a kérdéseimre, megbizható, precíz és a határidőre elkészül. A MarketingMaker-től mindezt egyszerre megkaptam. 🙂

Gyakori kérdések

Elsősorban WordPress alapú weboldallal rendelkezőknek ajánljuk, ahol a bővítményeket és egyéb funkciókat folyamatosan frissíteni kell, illetve rendszeresen el kell végezni a biztonsági ellenőrzéseket. Akik nem szeretnének a weboldal technikai hátterével foglalkozni, és szeretnék, hogy minden folyamatosan működőképes legyen. Valamint azoknak, akik biztonságban szeretnék tudni a honlapjukat.

Havi rendszerességgel karbantartjuk a weboldaladat. Hetente többször is ellenőrizzük az oldalt és elvégezzük a szükséges módosításokat. Minden hónap végén részletes jelentést küldünk az elvégzett feladatokról.

A módosítás igényeket e-mailben tudod jelezni felénk.

Ameddig aktív az együttműködésünk, addig folyamatosan karbantartjuk a weboldalt.

Minden megkezdett hónap előtt kiállítunk egy számlát részedre, a szerződésünkben meghatározott díj alapján.

Az űrlap kitöltése során link megadásával

Igen, erről telefonon tudunk egyeztetni.

Mi fog történni a jelentkezés után?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy átbeszéljük az együttműködés részleteit és az esetleges felmerülő kérdésekre is válaszolni tudunk.