WordPress weboldal karbantartás SZAKSZERŰEN

Mikro-, kis- és középvállalkozások részére fix díjas WordPress karbantartási szolgáltatást kínálok. A karbantartás szolgáltatás biztonságot, nyugalmat és „szabadságot” nyújt.

Mi történik a karbantartás alatt?

WordPress alaprendszer frissítés

Mindig gondoskodok róla, hogy a legfrissebb WordPress motor legyen telepítve a weboldaladra.

WordPress plugin frissítés

Rendszeresen frissítem a feltelepített plugin-okat a WordPress rendszeredben.

WordPress sablonok frissítése

A telepített aktív sablonokat (témákat) is frissítem a WordPress rendszeredben.

Frissítés kompatibilitás ellenőrzése

A rendszer, a plugin-ok és a sablonok frissítésekor mindig ellenőrzöm a kompatibilitást.

Frissítés utáni működés ellenőrzés

Bármely frissítés után alaposan tesztelem a weboldaladat, hogy megbizonyosodjak a stabil működéséről.

Rendszeres biztonsági ellenőrzés

A teljes rendszer felügyelete. Biztonsági riasztásokra, támadás esetén azonnali reagálás, hibaelhárítás

Folyamatos vírusellenőrzés

Megfelelő védelemhez telepítem és beállítok egy vírusellenőrző szoftvert, amelyet rendszeresen felügyelek.

Rendszeres jelentés e-mailben

Minden hónap elején küldok neked egy jelentést az előző hónap eseményeiről és változásairól.

Ingyenes konzultáció

Elérhető vagyokk telefonon a legújabb fejlemények megvitatására, és válaszolok kérdéseidre vagy fejlesztési ötleteidre telefonon vagy e-mailben.

Adatbázis

Optimalizálom és tisztítom a weboldal adatbázisát a megfelelő működés és sebesség érdekében.

Képek

Rendszeresen optimalizálom a weboldal képeit a jobb teljesítmény és sebesség érdekében.

Kijavítom a felmerülő hibákat

A karbantartás során felfedezett hibákat gyorsan kijavítom.

Havi honlap módosítások

A csomagban meghatározott időkeretben elvégezem a módosításokat a weboldaladon, beleértve a szövegeket, képeket, blogbejegyzéseket, árakat és telefonszámokat. Az egyedi fejlesztések és új aloldalak létrehozása nem tartozik ebbe a szolgáltatásba

Weboldal karbantartás havi

20.000 Ft -tól

A karbantartás pontos összege a weboldalad felépítésétől, feladat mennyiségétől is függ. Így a konkrét árat az ingyenes konzultáció keretein belül fogjuk lefixálni.

Nézd meg mit mondanak rólam

Ne rám hallgass, hanem olvasd el mit mondanak azok akikkel már együtt dolgoztam.

Rózsavölgyi Gergő 

Még életembe nem fizettem ki ilyen boldogan egy számlát. Srác elképesztő igényes , profi, segítőkész. Bár minden szolgáltató ilyen lenne!

Pintér Andris

Ciprian remek munkát végzett weboldalunkkal, mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Gyors, precíz és mindig elérhető!

Baranyai Örs

Ha néhány szóban kellene jellemeznem Cipriant: Profi | Elképesztően gyors | Proaktív | Precíz | Évek óta együtt dolgozunk a Follow Marketing weboldalain és már rengeteg ügyfelemnek is jó szívvel ajánlottam. Nem véletlenül születnek folyamatosan hosszú távú együttműködései. 😉 Köszi mindent!

Márton Viktor

Ha pár szóban kellene jellemeznem az együttműködésünket: Precíz kivitelezés, korrekt ár, folyamatos elérhetőség, az igényeim szem előtt tartása, probléma megoldás és megbízhatóság. Volt egy kép a fejemben, hogy milyen weboldalt szeretnék, viszont Ciprian ötletei és javaslatai még jobbá tették a végső változatot. Az idő előrre haladtával érkező új apró észrevételeimet is sikeresen implementáltuk a végső megoldásba.
Csak ajánlani tudom!

Pintér Tamás

Gyorsan, precízen, korrekt áron dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Csak ajánlani tudom!

Tótfalusi Alexa 

Örülök neki, hogy olyan webfejlesztővel tudok együtt dolgozni, akivel könnyen megértjük egymás és ezáltal a közös munkavégzést is egyszerűvé teszi. Bármilyen kérdésem akad, bizalommal fordulhatok hozzá és ő készségesen, a legnagyobb türelemmel áll a rendelkezésemre. Külön öröm a számomra, hogy a megbeszélt határidőt betartja, pontos és így az én munkámat is gördülékennyé tudja tenni!
Hálásan köszönöm szépen Sarca R. Ciprian!

Gentischer Richard

Ciprián munkájával egy közös csoportban találkoztam, amikor weboldal kivitelezőt kerestem, felvettük a kapcsolatot, hamar megvolt a közös hang és gondolatok, majd indult a munka. Ami meggyőzött, azok a korábban elvégzett munkák és referenciák, nem is volt kérdésem a minőséget illetően… 😎 A közös munka során felmerült kérdésekre gyorsan kaptunk választ, minden dinamikusan működött és megkaptuk a várt eredményt 🚀

Csorba Dávid

Ismét nagyszerű munkát végeztél, mindig tudod, hogy mit szeretnék. Nagyon tehetséges vagy, és kreatív. Mindenek felett, nagyon emberséges is vagy.

Fejes Krisztina

Ciprian hihetetlen precizitással dolgozik. Kreativitása nem ismer határokat. Felülmúlta az elvárásaimat, jó volt vele együtt dolgozni.

Teveli Zsanett

Ciprian 2 éve készítette el a weboldalamat, a katasvallalkozo.hu -t. Szép és logikusan követhető lett az oldal. A bővítések és a blogcikkek integrálása kapcsán a mai napig rendszeresen fordulok hozzá, és mindig gyorsan, flottul reagál a kéréseimre. A legapróbb részletekig hamar átlátja a felmerülő problémákat, és segít megoldani őket. Ha versenyképes áron szeretnél saját weboldalt létrehozni és olyan fejlesztőt keresel, aki mindig elérhető és valódi támogatást nyújt, fordulj hozzá bizalommal!

Imrényi Dániel

Köszönöm a türelmet, és a precíz munkát. Teljesen lekövetted a stílusomat, és egy letisztult, vagány oldalt raktál össze nekem. Szóval, ha ezt olvasod, és vagány, profi webfejlesztőt keresel, megtaláltad.

Nagy Anikó

Ciprián egy nagyon jó szakember, gyönyörű weboldalt készített nekem, minden szükséges beállítással együtt. Bármikor számíthattam rá, amikor technikai segítségre volt szükségem, azonnal válaszolt és megcsinálta az oldalamon a kért módosításokat. Hozzáértő, megbízható, nagyon korrekt munkát végez nagyon korrekt áron, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!

Takács-Naár Emese

Ciprián pont olyan landing oldalt készített a könyvemnek, amilyet elképzeltem. Igényes, technikailag kifogástalan, precíz lett a végeredmény.

Botos-Bessenyei Tímea 

Nagyon precíz,gyors segítséget kaptam! Biztosítottak a felől, hogy bármikor számíthatok rájuk! Maximálisan meg vagyok elégedve!

Borsos-Andok Dorisz

Olyan csapattal szerettem volna együtt dolgozni akitől egyből kapok választ a kérdéseimre, megbizható, precíz és a határidőre elkészül. A MarketingMaker-től mindezt egyszerre megkaptam. 🙂

Kahancza Ilona

Nagy bajban voltam, Őt ajánlották. Mikor egyeztettünk, azt mondta, a héten valamikor elkészül, amit kérek. Másnap reggel üzent, hogy kész! Hát ez nekem hatalmas segítség volt. 🙂 Gyors, precíz és komoly szakértelemmel rendelkezik, öröm volt a közös munka! Köszönöm szépen, szívből ajánlom Őt mindenkinek!

Ferge Balázs

Gyors és precíz munkát végzett. Szívesen ajánlom másnak is.

Fazekas Milán Gábor

Ciprian nagyon ért hozzá. Nekem is úgy ajánlották, de mostmár megértem, hogy miért szeretnek Vele dolgozni. Nagyon profi, ért hozzá, tartja a határidőt és olyan “hülye” kérdéseket, kéréseket mint amik nekem vannak is simán orvosolja, úgyhogy csak jót mondhatok róla. Az árazás nagyon korrekt, nincs elszállva, mint sok informatikus, úgyhogy csak elégedetten tudok róla nyilatkozni. Még sok közös munkát kívánok vele

Akikkel már együtt dolgoztam

és még sok mással

Gyakori kérdések

Elsősorban WordPress alapú weboldallal rendelkezőknek ajánljuk, ahol a bővítményeket egyéb funkciókat folyamatosan frissíteni kell, rendszeresen el kell végezni a biztonsági ellenőrzéseket. Akik nem szeretnének a weboldallal foglalkozni, és szeretnék, hogy minden folyamatosan menjen és biztonságban tudják honlapjukat.

Havi rendszerességgel karbantartom a weboldalad. Hetente akár többször is átnézem az oldalt és elvégzem a szükséges módosításokat. Minden hónap végén részletes jelentést küldök az elvégzett feladatokról.

A módosításokat emailben tudod jelezni felém. 

Ameddig az előfizetésed aktív, addig minden hónapban karbantartom az oldalad.

Minden hónap előtt kiállítok egy számlát, amit el kell utalnod számomra.

Az űrlap kitöltésekor másold meg az oldalad linkjét.

Természetesen igen. Ennek a részleteit telefonon megtudjuk beszélni.

Mi fog történni a jelentkezés után?

Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy átbeszéljük az együttműködést, és hogy miként tudok majd neked segíteni.

Szeretnél fejlődni?

Létrehozztam egy Facebook csoportot, amiben oktató videókat, tippeket és trükköket fogok veled megosztani WordPress témában. Amennyiben szeretnéd megtanulni kezelni a weboldaladat, és a legjobbat kihozni belőle, akkor várlak a csoportban.