WordPress weboldal karbantartás SZAKSZERŰEN

Mikro-, kis- és középvállalkozások részére fix díjas WordPress karbantartási szolgáltatást kínálunk. A karbantartás szolgáltatás biztonságot, nyugalmat és „szabadságot” nyújt.

Mi történik a karbantartás alatt?

WordPress alaprendszer frissítés

Mindig gondoskodunk róla, hogy a legfrissebb WordPress motor legyen telepítve a weboldaladra.

WordPress plugin frissítés

Rendszeresen frissítjük a feltelepített plugin-okat a WordPress rendszeredben.

WordPress sablonok frissítése

A telepített aktív sablonokat (témákat) is frissítjük a WordPress rendszeredben.

Frissítés kompatibilitás ellenőrzése

A rendszer, a plugin-ok és a sablonok frissítésekor mindig ellenőrizzük a kompatibilitást.

Frissítés utáni működés ellenőrzés

Bármely frissítés után alaposan teszteljük a weboldaladat, hogy megbizonyosodjunk a stabil működéséről.

Rendszeres biztonsági ellenőrzés

A teljes rendszer felügyelete. Biztonsági riasztásokra, támadás esetén azonnali reagálás, hibaelhárítás

Folyamatos vírusellenőrzés

Megfelelő védelemhez telepítünk és beállítunk egy vírusellenőrző szoftvert, amelyet rendszeresen felügyelünk.

Rendszeres jelentés e-mailben

Minden hónap elején küldünk neked egy jelentést az előző hónap eseményeiről és változásairól.

Ingyenes konzultáció

Elérhetőek vagyunk telefonon a legújabb fejlemények megvitatására, és válaszolunk a kérdéseidre, vagy fejlesztési ötleteidre telefonon vagy e-mailben.

Adatbázis

Optimalizáljuk és tisztítjuk a weboldal adatbázisát a megfelelő működés és sebesség érdekében.

Képek

Rendszeresen optimalizáljuk a weboldal képeit a jobb teljesítmény és sebesség érdekében.

Kijavítom a felmerülő hibákat

A karbantartás során felfedezett hibákat gyorsan kijavítjuk.

Havi honlap módosítások

A csomagban meghatározott időkeretben elvégezzük a módosításokat a weboldaladon, beleértve a szövegeket, képeket, blogbejegyzéseket, árakat és telefonszámokat is.
Az egyedi fejlesztések és új aloldalak létrehozása nem tartozik ebbe a szolgáltatásba

Weboldal karbantartás havi

20.000 Ft -tól

A karbantartás pontos összege a weboldalad felépítésétől, feladat mennyiségétől is függ. Így a konkrét árat az ingyenes konzultáció keretein belül fogjuk lefixálni.

Nézd meg mit mondanak rólam

Ne rám hallgass, hanem olvasd el mit mondanak azok akikkel már együtt dolgoztam.

Bagdi Bella

Nagyon elégedettek vagyunk Cipriánnal. Megbízható, határidőre elkészül, mindig elérhető és hasznos visszajelzéseket is ad a projekttel kapcsolatban. Amit még kiemelnék az a kreativitása és a szépérzéke. Jószívvel ajánlom Cipriánt, ha stresszmentesen akar valaki igényes munkát kapni.

Rózsavölgyi Gergő 

Még életembe nem fizettem ki ilyen boldogan egy számlát. Srác elképesztő igényes , profi, segítőkész. Bár minden szolgáltató ilyen lenne!

Pintér Andris

Ciprian remek munkát végzett weboldalunkkal, mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Gyors, precíz és mindig elérhető!

Baranyai Örs

Ha néhány szóban kellene jellemeznem Cipriant: Profi | Elképesztően gyors | Proaktív | Precíz | Évek óta együtt dolgozunk a Follow Marketing weboldalain és már rengeteg ügyfelemnek is jó szívvel ajánlottam. Nem véletlenül születnek folyamatosan hosszú távú együttműködései. 😉 Köszi mindent!

Márton Viktor

Ha pár szóban kellene jellemeznem az együttműködésünket: Precíz kivitelezés, korrekt ár, folyamatos elérhetőség, az igényeim szem előtt tartása, probléma megoldás és megbízhatóság. Volt egy kép a fejemben, hogy milyen weboldalt szeretnék, viszont Ciprian ötletei és javaslatai még jobbá tették a végső változatot. Az idő előrre haladtával érkező új apró észrevételeimet is sikeresen implementáltuk a végső megoldásba.
Csak ajánlani tudom!

Pintér Tamás

Gyorsan, precízen, korrekt áron dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!Csak ajánlani tudom!

Tótfalusi Alexa 

Örülök neki, hogy olyan webfejlesztővel tudok együtt dolgozni, akivel könnyen megértjük egymás és ezáltal a közös munkavégzést is egyszerűvé teszi. Bármilyen kérdésem akad, bizalommal fordulhatok hozzá és ő készségesen, a legnagyobb türelemmel áll a rendelkezésemre. Külön öröm a számomra, hogy a megbeszélt határidőt betartja, pontos és így az én munkámat is gördülékennyé tudja tenni!
Hálásan köszönöm szépen Sarca R. Ciprian!

Czirják Erika

Egy S.O.S feladat, illetve probléma kapcsán kerestem meg Cipriánt, aki gyorsan, tettrekészen és tökéletesen megoldotta a WordPress-ben felmerült hibát. Nem utolsó szempont, hogy mindig elérhető volt, és folyamatosan tudtunk telefonon vagy emailben konzultálni.

Gentischer Richard

Ciprián munkájával egy közös csoportban találkoztam, amikor weboldal kivitelezőt kerestem, felvettük a kapcsolatot, hamar megvolt a közös hang és gondolatok, majd indult a munka. Ami meggyőzött, azok a korábban elvégzett munkák és referenciák, nem is volt kérdésem a minőséget illetően… 😎 A közös munka során felmerült kérdésekre gyorsan kaptunk választ, minden dinamikusan működött és megkaptuk a várt eredményt 🚀

Csorba Dávid

Ismét nagyszerű munkát végeztél, mindig tudod, hogy mit szeretnék. Nagyon tehetséges vagy, és kreatív. Mindenek felett, nagyon emberséges is vagy.

Fejes Krisztina

Ciprian hihetetlen precizitással dolgozik. Kreativitása nem ismer határokat. Felülmúlta az elvárásaimat, jó volt vele együtt dolgozni.

Teveli Zsanett

Ciprian 2 éve készítette el a weboldalamat, a katasvallalkozo.hu -t. Szép és logikusan követhető lett az oldal. A bővítések és a blogcikkek integrálása kapcsán a mai napig rendszeresen fordulok hozzá, és mindig gyorsan, flottul reagál a kéréseimre. A legapróbb részletekig hamar átlátja a felmerülő problémákat, és segít megoldani őket. Ha versenyképes áron szeretnél saját weboldalt létrehozni és olyan fejlesztőt keresel, aki mindig elérhető és valódi támogatást nyújt, fordulj hozzá bizalommal!

Fazekas Milán Gábor

Ciprian nagyon ért hozzá. Nekem is úgy ajánlották, de mostmár megértem, hogy miért szeretnek Vele dolgozni. Nagyon profi, ért hozzá, tartja a határidőt és olyan “hülye” kérdéseket, kéréseket mint amik nekem vannak is simán orvosolja, úgyhogy csak jót mondhatok róla. Az árazás nagyon korrekt, nincs elszállva, mint sok informatikus, úgyhogy csak elégedetten tudok róla nyilatkozni. Még sok közös munkát kívánok vele

Imrényi Dániel

Köszönöm a türelmet, és a precíz munkát. Teljesen lekövetted a stílusomat, és egy letisztult, vagány oldalt raktál össze nekem. Szóval, ha ezt olvasod, és vagány, profi webfejlesztőt keresel, megtaláltad.

Kalmár Sándor

Régi weboldalunkat akartuk „megfiatalítani” amikor Cipriánra eset a választásunk.
Fontos szempont volt, hogy ne csak egy technikai megoldást nyújtó szakemberrel legyünk kapcsolatban, hanem olyan valakire szerettük volna rá bízni ezt a feladatot, aki marketinges szemüvegen keresztül is látja a kihívást. Egy komplett rendszert rakott össze nekünk, ami úgy gondolom magáért beszél.
A purepaws.hu oldal pont azt adja vissza, amit szerettünk volna kapni. Gyorsan reagált a kérdéseinkre, elsőre sikerült az elképzelésünknek megfelelő oldalt készítenie. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Köszönjük szépen a lelkiismeretes munkádat!

Takács-Naár Emese

Ciprián pont olyan landing oldalt készített a könyvemnek, amilyet elképzeltem. Igényes, technikailag kifogástalan, precíz lett a végeredmény.

Botos-Bessenyei Tímea 

Nagyon precíz,gyors segítséget kaptam! Biztosítottak a felől, hogy bármikor számíthatok rájuk! Maximálisan meg vagyok elégedve!

Borsos-Andok Dorisz

Olyan csapattal szerettem volna együtt dolgozni akitől egyből kapok választ a kérdéseimre, megbizható, precíz és a határidőre elkészül. A MarketingMaker-től mindezt egyszerre megkaptam. 🙂

Nagy Anikó

Ciprián egy nagyon jó szakember, gyönyörű weboldalt készített nekem, minden szükséges beállítással együtt. Bármikor számíthattam rá, amikor technikai segítségre volt szükségem, azonnal válaszolt és megcsinálta az oldalamon a kért módosításokat. Hozzáértő, megbízható, nagyon korrekt munkát végez nagyon korrekt áron, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kahancza Ilona

Nagy bajban voltam, Őt ajánlották. Mikor egyeztettünk, azt mondta, a héten valamikor elkészül, amit kérek. Másnap reggel üzent, hogy kész! Hát ez nekem hatalmas segítség volt. 🙂 Gyors, precíz és komoly szakértelemmel rendelkezik, öröm volt a közös munka! Köszönöm szépen, szívből ajánlom Őt mindenkinek!

Ferge Balázs

Gyors és precíz munkát végzett. Szívesen ajánlom másnak is.

Akikkel már együtt dolgoztam

és még sok mással

Gyakori kérdések

Elsősorban WordPress alapú weboldallal rendelkezőknek ajánljuk, ahol a bővítményeket és egyéb funkciókat folyamatosan frissíteni kell, illetve rendszeresen el kell végezni a biztonsági ellenőrzéseket. Akik nem szeretnének a weboldal technikai hátterével foglalkozni, és szeretnék, hogy minden folyamatosan működőképes legyen. Valamint azoknak, akik biztonságban szeretnék tudni a honlapjukat.

Havi rendszerességgel karbantartjuk a weboldaladat. Hetente többször is ellenőrizzük az oldalt és elvégezzük a szükséges módosításokat. Minden hónap végén részletes jelentést küldünk az elvégzett feladatokról.

A módosítás igényeket e-mailben tudod jelezni felénk. 

Ameddig aktív az együttműködésünk, addig folyamatosan karbantartjuk a weboldalt.

Minden megkezdett hónap előtt kiállítunk egy számlát részedre, a szerződésünkben meghatározott díj alapján. 

Az űrlap kitöltése során link megadásával

Igen, erről telefonon tudunk egyeztetni.

Mi fog történni a jelentkezés után?

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy átbeszéljük az együttműködés részleteit és az esetleges felmerülő kérdésekre is válaszolni tudunk.

Szeretnél fejlődni?

Létrehozztam egy Facebook csoportot, amiben oktató videókat, tippeket és trükköket fogok veled megosztani WordPress témában. Amennyiben szeretnéd megtanulni kezelni a weboldaladat, és a legjobbat kihozni belőle, akkor várlak a csoportban.