Weboldal készítés

Amennyiben a WordPress weboldal készítése kihívást jelent számodra, akkor jó helyen jársz! Csapatunk készen áll rá, hogy megkönnyítse a dolgodat. Több mint 9 éve készítünk weboldalakat, így jó ismerjük a felhasználók szokásait, a jó bevált módszereket és a legújabb trendeket is. Tervezzük, fejlesszük és karbantartjuk a weboldalakat.

Mi kell egy sikeres weboldalhoz?

udjuk, hogyan varázsoljuk profivá weboldaladat, hogy lenyűgözd a látogatókat, miközben megkönnyítjük a te dolgodat. Legyen szó egyedi dizájnról, zavartalan működésről vagy automatizált megoldásokról, mi a legjobb tudásunk szerint segítünk.

#1. Frissítés

Minden héten egyszer naprakészre frissítjük az oldaladat. Ez az összes frissítésre szoruló összetevőre értendő. Legyen szó bővítményről, sablonról, vagy WordPress motorról.

#2. Tesztelés

Megnézzük, hogy a frissítések után is minden tökéletesen működik-e az oldalon. Alaposan átvizsgáljuk az oldal működését és kinézetét, hogy biztosan minden a tökéletesen működjön.

#3. Biztonság

Jól tudjuk, hogy egy frissítés során bármi előfordulhat, így erre előre felkészülünk, hogy bármilyen felmerülő problémát azonnal orvosolni tudjunk.

Az általunk készített weboldalak főbb jellemzői

Ezeket mind megkapod:

#1. Modern megjelenés

Weboldal készítés során nagy figyelmet fordítunk a megjelenésre, hiszen ez az első dolog amivel a látogatóid találkozni fog. Fontos az első benyomás. Tükrözz minőséget és légy kiemelkedő a piacodon!

#2. Villámgyors betöltés

Semmit sem ér egy szép oldal, egy jó ajánlat, ha a látogató ott hagyja mert túl lassan töltődik be a weboldalad. Az általunk készített oldalak villámgyorsak betöltődnek.

#3. Mérhető eredmények

Integráljuk a legalapvetőbb követőkódokat, hogy minden eredményt jól mérhess. Facebook pixel, Google Analytics, Hotjar, Search Console, Google Tag Manager és minden más is, ami segíthet hogy jobban megismerd a látogatókat

#4. Reszponzív megjelenés

Az általunk készített weboldalak minden eszközön jól fog megjeleni. A kivitelezés során, több felbontásban is optimalizáljuk a weboldaladat.

#5. Keresőoptimalizált weboldal készítés

Nem csak a látogatók fogják szeretni a honlapodat, hanem a kereső is. Elvégezzük az alap SEO beállításokat hogy minél hamarabb bekerülj a Google találatok közé. Megkapod az alapokat amiből építkezni tudsz.

#6. Online oktatás

Videón keresztül végivezetünk az oldaladon, és megmutatjuk hogy miként tudod szerkeszteni és tovább fejleszteni azt. Így garantáljuk hogy akkor is boldogulni fogsz, ha még életedben nem láttál WordPress weboldal belülről.

Korábbi munkáink

Mindenki tud szépeket mondani, mi inkább szépeket mutatunk neked. Nézd meg pár korábbi projektet, mielőtt döntenél.

Nézd meg mit mondanak rólunk az ügyfelek

Ne rám hallgass, hanem olvasd el mit mondanak azok akikkel már együtt dolgoztunk.

Bagdi Bella

Nagyon elégedettek vagyunk Cipriánnal. Megbízható, határidőre elkészül, mindig elérhető és hasznos visszajelzéseket is ad a projekttel kapcsolatban. Amit még kiemelnék az a kreativitása és a szépérzéke. Jószívvel ajánlom Cipriánt, ha stresszmentesen akar valaki igényes munkát kapni.

Baranyai Örs

Ha néhány szóban kellene jellemeznem Cipriant: Profi | Elképesztően gyors | Proaktív | Precíz | Évek óta együtt dolgozunk a Follow Marketing weboldalain és már rengeteg ügyfelemnek is jó szívvel ajánlottam. Nem véletlenül születnek folyamatosan hosszú távú együttműködései. 😉 Köszi mindent!

Rózsavölgyi Gergő 

Még életembe nem fizettem ki ilyen boldogan egy számlát. Srác elképesztő igényes , profi, segítőkész. Bár minden szolgáltató ilyen lenne!

Fejes Krisztina

Ciprian hihetetlen precizitással dolgozik. Kreativitása nem ismer határokat. Felülmúlta az elvárásaimat, jó volt vele együtt dolgozni.

Czirják Erika

Egy S.O.S feladat, illetve probléma kapcsán kerestem meg Cipriánt, aki gyorsan, tettrekészen és tökéletesen megoldotta a WordPress-ben felmerült hibát. Nem utolsó szempont, hogy mindig elérhető volt, és folyamatosan tudtunk telefonon vagy emailben konzultálni.

Gentischer Richard

Ciprián munkájával egy közös csoportban találkoztam, amikor weboldal kivitelezőt kerestem, felvettük a kapcsolatot, hamar megvolt a közös hang és gondolatok, majd indult a munka. Ami meggyőzött, azok a korábban elvégzett munkák és referenciák, nem is volt kérdésem a minőséget illetően… 😎 A közös munka során felmerült kérdésekre gyorsan kaptunk választ, minden dinamikusan működött és megkaptuk a várt eredményt 🚀

Botos-Bessenyei Tímea 

Nagyon precíz,gyors segítséget kaptam! Biztosítottak a felől, hogy bármikor számíthatok rájuk! Maximálisan meg vagyok elégedve!

Takács-Naár Emese

Ciprián pont olyan landing oldalt készített a könyvemnek, amilyet elképzeltem. Igényes, technikailag kifogástalan, precíz lett a végeredmény.

Imrényi Dániel

Köszönöm a türelmet, és a precíz munkát. Teljesen lekövetted a stílusomat, és egy letisztult, vagány oldalt raktál össze nekem. Szóval, ha ezt olvasod, és vagány, profi webfejlesztőt keresel, megtaláltad.

Kalmár Sándor

Régi weboldalunkat akartuk „megfiatalítani” amikor Cipriánra eset a választásunk.
Fontos szempont volt, hogy ne csak egy technikai megoldást nyújtó szakemberrel legyünk kapcsolatban, hanem olyan valakire szerettük volna rá bízni ezt a feladatot, aki marketinges szemüvegen keresztül is látja a kihívást. Egy komplett rendszert rakott össze nekünk, ami úgy gondolom magáért beszél.
A purepaws.hu oldal pont azt adja vissza, amit szerettünk volna kapni. Gyorsan reagált a kérdéseinkre, elsőre sikerült az elképzelésünknek megfelelő oldalt készítenie. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Köszönjük szépen a lelkiismeretes munkádat!

Borsos-Andok Dorisz

Olyan csapattal szerettem volna együtt dolgozni akitől egyből kapok választ a kérdéseimre, megbizható, precíz és a határidőre elkészül. A MarketingMaker-től mindezt egyszerre megkaptam. 🙂

Akikkel már együtt dolgoztunk

Dolgozzunk együtt!

Nyomd meg a gombot, és kezdjük el együtt megépíteni a vállalkozásod vevőszerző rendszerét, és legyen tiéd a következő sikes sztory.